I'm back

På besøg hos Louis Nielsen

louis nielsen1. Max & Co. // 2. No idea // 3. No idea // 4. Polaroid

Var lige et smut forbi Louis Nielsen den anden dag. Min mut skulle have nogle briller, og jeg kunne ikke dy mig for lige selv at prøver et par stykker (læs 25 par…mindst) Jeg elsker at prøve briller og solbriller. Jeg har selv lige fået nye briller for ikke sååå lang tid siden, men jeg fandt op til flere par, der godt måtte komme med mig hjem. Par nr. 1 er nogle fede solbriller fra Max & Co. som jeg har prøvet 2 gange nu, men jeg har nogle, der ligner uhyggeligt meget fra Ray-Ban (har dog ikke besluttet, om jeg skal beholde dem) Par nr. 2 er jeg overraskende nok utrolig vild med. Need them in my life ASAP! Jeg glemte altså lige at skrive mærkerne ned på brillestel nr. 2 og 3, so sorry you guys.

Nå ville bare lige dele lidt brille inspo med jer. Perfekt undskyldning for at tage nogle selfies (just call me selfiequeen – bare tjek min insta)

Translate:

Just went to Louis Nielsen to get some glasses for mig mother, but of course I had to try some too! I love glasses, like really love it! 

Follow me on bloglovin – here

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

I'm back