By Malene Birger

Valentines day

Dette indlæg bliver måske lidt atypisk i forhold til andres indlæg om valentinsdag. Jeg bryder mig nemlig overhovedet ikke om det. Jeg forstår ikke rigtig, hvorfor det lige netop et denne ene dag om året, der er dedikeret til kærlighed. Jeg føler, at det bliver en påtvunget at købe noget til sin kæreste på den dag. Ønsker jeg at give min kæreste noget, så bliver det, når jeg har lyst og ikke når det forventes af mig. Jeg har det på samme måde med mors og fars dag…Jeg elsker mine forældre alle 365 dage om året, og det skal de få at vide og ikke kun én dag om året. Nå men når det så er sagt, så synes jeg da, at man skal fejre valentines dag, hvis man vil. Jeg vil bare ikke have denne “helligdag” trukket ned over hovedet på mig. 

Translate:

I really do not like valentinesday. I am sorry you guys but valentines is just not for me. I also do not celebrate mother or father’s day. I love my family all year round not just for 1 day a year. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

By Malene Birger