I er nødt til at se de her billede//You have to see these pictures

Blogs jeg følger//Blogs I follow

Blogs

Det her er et meeeegt lille udpluk af de blogs jeg følger.

SilleWho

SilleWho var nok en af de første bloggere jeg begyndte af følge, og jeg følger hende stadig. Jeg elsker hendes måde at skrive på, og så er hendes stil utrolig lækker og minimalistisk – lige noget for mig (hjerter i øjnene ved tanken om hendes klædeskab) Hun studerer journalistik på RUC, og ja det er nok derfor hun skriver på sådan en pokkers lækker måde – jeg er meget misundelig på hendes skrivestil (og ja hendes tøj). Jeg elsker, at hun holder ved sig selv og sin stil, og hun deler også ud af hendes personlige problemer med angst, hvilket for mig ikke betyder så meget, da jeg (heldigvis) ikke lider af dette, men jeg er helt vild med, at hun tør skrive om det, for jeg er sikker på, at det hjælper en masse mennesker derude, der følger hende. You go girl! Se hendes blog her.

Marie Jedig

Da jeg startede med at følge Marie, der hed hendes blog vildekaniner, og hvis jeg ikke husker forkert, så var det den aller første blog jeg læste hver eneste gang hun havde noget nyt og spændende at fortælle om. I starten fulgte jeg hende, fordi jeg virkelig kunne se min egen stil gennem hendes. Jeg elskede sort af hele mit hjerte (virkelig…og jeg elsker stadig sort utrolig meget). Jeg er dog blevet helt vild med, at hun er begyndt at inkorporere nogle farver i hendes garderobe, og jeg prøver også selv lidt (ikke så vellykket desværre) Jeg har her i sidste weekend været et smut forbi hende til noget tøj-salg, og det kan virkelig anbefales! Hun har de lækreste ting, og jeg kom selv hjem med 3 trøjer i 100% cashmere og en stribet bluse fra Mads Nørgaard (jeg ELSKER forresten striber). Besøg hendes blog her.

Blog by Sandra

Uha Sandra var også en af de første bloggere jeg valgte at følge. Vi er lige gamle, og jeg føler derved, at jeg kan identificere mig lidt mere med hende end så mange andre, da vi er “det samme sted”. Jeg kan rigtig godt lide hendes stil, og den kan på nogle punkter også minde lidt om min. Min main reason til at følge er altså noget så overfladisk som udseendet. Jeg synes, at hun er virkelig smuk (ikke, at de andre ikke er smukke – tro mig, jeg ville give min højre arm for bare at ligne én af dem bare lidt). Sandra er del mere daring, end jeg er mht. tøj osv. men det er også det, der gør, at jeg følger hende, for så får jeg også lyst til at prøve noget nyt og anderledes. Det kan både ende virkelig godt eller virkelig katastrofalt for mig…så ja, det er jo meget godt. Se hendes blog her.

Freja Wewer

Freja er det nyeste skud på stammen over folk jeg følger. Jeg har fulgt hende på Instagram (se hendes profil her), og jeg knus-elsker hendes stil. Hold nu kæft hvor kan hun få alt til at se godt ud altså! Det er jo helt crazy, jeg er helt modbydelig misundelig på hendes skønne ydre, og hendes cool girl/relaxed vibe. Jeg blev derfor helt ekstatisk, da jeg fandt ud af, at hun ville starte en blog, for jeg har længe ville vide, hvor hun havde alt sit lækre tøj fra, og nu er det simpelthen muligt. Tjek hendes bog ud her.

Det er alt i alt bare nogle helt fantastiske, modebevidste og lækre damer! De er virkelig al ens tid værd.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

I er nødt til at se de her billede//You have to see these pictures