ASOS cravings

Drømmer om…//Dreaming of…

summer picmonkey

whiteclotheslightinspo

shirt-dress-picmonkey

clothes picmonkey

dress picmonkey

bikini picmonkey

…Sommer! Ej de her billeder får mig virkelig i stemning til sommer. Den smule solskin vi har fået, har givet mig total kuller i hovedet. Man bliver så glad i låget af den mindste smule sol, og jeg kan ikke andet end at drømme om, at jeg (forhåbentlig) snart kan tage ned på stranden og bare ligge og slikke sol. Jeg er bare ikke god til regnvejrsdage og grå himmel. Jeg drømmer om varme dage med høj solskin og blå himmel. Billederne ovenover giver mig lyst til at hoppe i mit letteste tøj og rende rundt med bare ben, men det kan desværre ikke ske lige foreløbigt.

P.S. er jeg den eneste, der seriøst er ved at købe mig fattig i sommertøj? Jeg kan og vil ikke styre min trang til at shoppe sommertøj!

Translate: …Summer! These pictures makes me long for summer. The little bit of sunshine that we have got makes me dream that I will soon be able to walk down to the beach and just get some sun. I just dislike the rainy days and I keep on dreaming about sun and a blue sky. The pictures above gives me the urge to jump in my lightest clothes and run around with bare legs but unfortunately that won’t happen for a while. 

PS. am I the only one who seriously cannot control my urge to buy clothes for summer? I can and will not control my urge to buy clothes for summer!

Follow my blog with Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

ASOS cravings