Denim Trend

2.g galla

Jeg kan forstå på det hele, at det snart er galla-tid for en del gymnasieelever derude, selv har jeg haft galla på min skole, og der var jeg selvfølgelig mega fucking syg med lungebetændelse – super lækkert, hvis jeg selv skal sige det. Nå, men jeg vil lige give mine valg til kjole, hvis man går i 2.g, og traditionen tro, vil kjolerne være i knælængde. Selv havde jeg dog ikke en knælang kjole på, da jeg selv mente, at jeg var for lav. Jeg fortryder det dog nu, da jeg har fundet kjoler i knælængde, man sagtens kan have på, når man er petite.

blackdresses

Kjole 1 ASOS | Kjole 2 ASOS | Kjole 3 ASOS | Kjole 4 Nelly

Endnu en gang må kan man ty til den sorte kjole. Den er en klassiker, og man kan aldrig gå galt i byen med en sort kjole. Den første tror jeg kunne være rigtig god til os lidt mindre piger, da mesh-delen på siden gør, at man kan se en del af ens ben, hvilket jeg forestiller gør ens ben bare en anelse længere at se på.

Translate: Once again you can always pick the black dress. It’s a classic and you can never go wrong with a black dress. I think that the first dress could be quite good for us petite girls because of the mesh-sides, which I think could help elongate the legs just a little bit. 

Untitled

Kjole 1 ASOS | Kjole 2 ASOS | Kjole 3 ASOS | Kjole 4 ASOS

Jeg elsker hver og én af de her kjoler. Den første har jeg kigget på i flere måneder, men da jeg i dag opdagede de andre blev jeg helt forelsket. Jeg ville ønske, at jeg skulle til 2.g galla, så jeg havde en undskyldning for at købe en af de her super lækre kjoler!

Hvis man ikke lige er til kjoler, vil jeg foreslå, at man lige kigger på mit indlæg om galla til 1.g, for at kigge på de buksedragter jeg har linket til derinde.

Translate: Jeg love everyone of these dresses. I have been looking at the first one for months now, but I fell in love when I saw the other ones. I wish that I was going to a galla so that I could have an excuse for buying one of these! 

If you don’t like dresses then look at my blogpost about galla for 1.g’ere because I have some ideas for what else you can where in that post. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Denim Trend