Kjoler til forår//Dresses for spring

Badedragter//Swimsuits

Jeg ved ikke med jer, men jeg længes altså efter sommer, og det har resulteret i, at jeg har kigget lidt på badedragter. De er overalt i modebilledet, og nogle bruger dem sågar som toppe til et par bukser. Jeg vil her komme med nogle af mine favoritter. Men først! (indsæt trommehvirvel…lidt inspiration!!)

Untitled

Untitled.KateMoss

Untitled.Backlesswith pants

(Billeder fundet på Pinterest)

whites

Badedragt 1 ASOS | Badedragt 2 ASOS | Badedragt 3 ASOS | Badedragt 4 ASOS

Uha ja de hvide badedragter…hold nu kæft, hvor ser det altså godt ud til solbrun-hud. Den hvide farve komplimenterer bare den tan (man har brugt freaking 100 år på at få sig!) på den bedst tænkelige måde.  Som I nok kan se, er jeg helt vild med badedragter med plunge. Jeg synes, at det er sexet på en rimelig subtil måde, da det meste af ens hud stadig er dækket. Jeg er meeeget tæt på at klikke den sidste hjem 😉

black and red

Badedragt 1 ASOS | Badedragt 2 ASOS | Badedragt 3 ASOS | Badedragt 4 ASOS

Så er der de sorte badedragter, og en enkelt rød jeg lige måtte have med 😉 De er alle sammen med en dyb plunge, og det er altså bare pisse lækkert. Den røde vil ligesom den hvide badedragt komplimenterer ens solbrune-hud.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Kjoler til forår//Dresses for spring