Inspiration

Magasin VIP udsalg

IMG_5839

IMG_5841

IMG_5840

Hey beauties, i går var jeg med en veninde inde i Magasin til deres VIP udsalg. Deres udsalg er vist nok startet for alle i dag. Det, der gjorde, at det var VIP i går aftes, var, at det kun var for folk, der er indehaver af et Goodie Card derfra. De skriver selv det her som en lille indledning, om så må sige, om deres Goodie Card :

“Goodie Card er Magasins fordelskort. Kortet er gratis og din genvej til endnu bedre shoppingoplevelser i Magasin. Hen over året overrasker vi med events, helt særlige tilbud eller konkurrencer om fx biograf- og koncertbilletter eller noget helt tredje. Som Goodie Card medlem er du først til at høre om alle vores nyheder og kampagner via vores nyhedsmails.”

Jeg har haft det i sådan 2-3 måneder, og jeg er rigtig glad for det. Jeg har ofte fået beskeder vedrørende udsalg derinde. Jeg har en gang før fået mulighed for at få 20% på ALT i beautyafdelingen. Det var mega fedt, og jeg kom hjem med nogle lækre ting. Jeg kan kun anbefale at få skaffet et Goodie Card.

Få det her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Inspiration