Ingen tid...overhovedet//No time...at all

Undskyld

3fb0a31899c85c66263e34d98f262eb7

Nå…det er nu over 1 måned siden, jeg sidst bloggede (I’m so sorry) Jeg har simpelthen bare ikke haft tid eller lyst. Jeg har været helt kvæstet efter alt studenterræset, så jeg har ærlig talt ikke lavet en skid. Lige nu sidder jeg i Frankrig og keder mig lidt. Det har været en stille og rolig dag, og jeg har været så træt, at jeg ikke en gang har gidet ligge i solen. Så jeg har brugt min dag på at læse modeblade og diverse. Jeg har endda været så doven på min ferie, at jeg ikke har fået taget nogle outfit-billeder. Ikke at det have været super lækkert, hvis jeg havde, for har bare rendt rundt i shorts og en t-shirt eller bikini. Så I er faktisk ikke gået glip af noget som helst. I aften skal vi ud at spise  (min mor, morfar og hans kæreste, red.), og det bliver bare på en lokal restaurant i byen. Jeg vil nok tage et billede af mit outfit i aften, fordi det bare er liiidt festligere end mine andre outfits her i ferietiden.

I mit forrige indlæg – læs det her – lovede jeg jer nogle billeder af de gaver jeg fik i fødselsdagsgave…og jeg må desværre krybe til korset og sige, at jeg ikke har fået taget nogle billeder endnu! Jeg regner med at tage dem, når jeg kommer hjem fra Frankrig. Fra nu af vil jeg prøve at holde bloggen lidt mere ved lige. Jeg skal bare lige have fundet en rytme med job og alt muligt. Jeg har for første gang i mit liv fået et job, og ja det er svært at jonglere det hele synes jeg. Specielt når alle ens weekender er taget, og jeg mener ALLE, og så endda nogle dejlige nattevagter wohoo! Pray for me!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Ingen tid...overhovedet//No time...at all