What I bought in France

Rejse til Tyrkiet og Grækenland

beach life

Billedet har intet med rejsedestinationerne at gøre…det ser bare pisse hyggeligt ud

Hej alle, jeg har i går bestilt en rejse til Tyrkiet og Grækenland med min kæreste. Jeg glæder mig helt vildt! Vi skal afsted en gang i det nye år, og jeg ser allerede frem til lidt varme. Vi skal være afsted i 15 dage, og de sidste 8 dage af rejsen skal vi bare dase ved poolen på et 5-stjernet hotel på Rhodos. Vi fik et super godt tilbud, og ja så slog vi altså til. Vi sparer godt 7000kr. hvis ikke jeg husker forkert, og det er da for lækkert. Den første uge skal vi ud og se på alle mulige kulturelle ting, samt stoppe ved enkelte butikker, for ja det er en del af tilbuddet. Man skal være i de butikker, fordi de håber på, at man jo sjovt nok skal købe noget der. Det er nok den måde de ligesom får nogle penge, nu hvor selve rejsen er så billig. Nå, men jeg glæder mig i hvert fald som et lille barn glæder sig til juleaften (fuck it jeg glæder mig sgu da også helt crazy til juleaften, og jeg er ikke et lille barn…well jeg er i hvert fald ikke et barn) Mere info kommer nok senere hen, når vi nærmer os det nye år.

Hold nu kæft, hvor bliver det lækkert altså! Har altid gerne villet til Tyrkiet og Rhodos, så det var lige det perfekte tilbud, der kom ind ad døren. Nå men vi snakkes.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

What I bought in France