Being sick

10 thing I love

mad

Pinterest – se her

1. Jeg elsker at shoppe og gerne med gode tilbud! jeg har et forfærdeligt shoppegen, og jeg er nødt til at købe minimum én ting om måneden (det bliver altid mere end én ting)

2. Chokolade(kage) – Jeg er simpelthen bare vild med chokolade, og det er også en af de eneste slags kager jeg spiser (spiser kun chokoladekage, kanelkage og drømmekage, men kun drømmekage, hvis der virkelig ikke er andet)

3. Lakrids. Det er jo bare lækkert – stærkt eller sødt I do not care.

4. Bryllup-programmer. Jamen de kvinder, der er med i nogle af dem, er jo fuldstændige crazy! Men mit genre er Say yes to the dress på TLC.

5. Jeg elsker at læse, både bøger og blade, men det er desværre sjældent, at jeg får det gjort. Når jeg endelig får læst, så læser jeg ELLE, og mht. bøger så læser jeg bøger som Ringenes Herre, bøger af Desmond Morris (zoolog) og filosofibøger mm.

6. Så er jeg også ret crazy glad for at se serier og film. Jeg har dog nok set flere film en serier, men det skal der laves om på! Der er simpelthen SÅ mange gode serier derude, der SKAL ses! Bom.

7. Jeg er heeeelt crazy med smykker. Det har jeg været så længe jeg kan huske.

8. Og så elsker jeg (ligesom alle andre): sushi. det smager jo helt latterligt fantastisk. Og hey, så elsker jeg egentlig også bare mad i det hele taget. Hold nu kæft, hvor er der mange lækre ting derude i verden. (Indlæggets billede er dedikeret til dette punkt)

9. Et af mine yndlings-dyr (for tiden) er flamingoer. De er så søde, mærkelige og dejlige. Jeg er helt vildt med, at de får deres lyserøde farve pga. deres kost. Det er da lidt sjovt, tænk, hvis det også var sådan får mennesker.

10. Så elsker jeg også bløde ting. Når jeg render rundt i butikker, så SKAL jeg røre ved ALT, der ser blødt ud – jakker, halstørklæder, handsker, cardiganer you name it.

Translate: 

1. I love to shop

2. Chocolate (cake) It just tasted amazing!

3. Liquorice – hot or sweet, it does not matter!

4. Wedding programs, I do not know why, I just love them.

5. I love to read – both magazines and books.

6. I love series and movies.

7. And I really love jewellery, and I always have.

8. And as everybody else, I really love sushi, and all kinds of food! (This blogposts picture is dedicated to this I love fact)

9. One of my favourite animals – at the time, which I love, is the flamingo. They are just so cool because of their pink colour that they get from what they eat.

10. Last but not least, I loose soft things! And I have to touch everything in a store that looks soft.

Follow me on Bloglovin – here

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Being sick