En tur til Jylland

Why you should avoid these kind of fabrics if you…

839dd47566ef6da5bba5d032fec0dc1c

Pinterest – here

Hvis du..

Sveder – Polyester, viscose og alkryl er lige de 3 ting jeg tænker på som det første. Jeg døjer selv med lidt svedproblemer (yes I know lækker detalje til jer derude, men sådan er det) Jeg har altid bare været ligeglad med, hvad tøjet var lavet af, men ikke længere! Nu vil jeg så vidt muligt sætte mit fokus på at tænke kvalitet fremfor kvantitet. Jeg kigger derfor efter bluser i cashmere, silke og alle de andre lækre ting. Noget, hvor man kan ånde igennem. Det kan man bestemt ikke i disse 3 stoffer. Så hold jer fra dem!

Vil holde varmen – Lad nu være med at købe jakker i nylon eller sådan noget – også selvom de er billige! I skal i det mindste lede efter en jakke med lidt bomuld i, bare lidt kan gøre en forskel. Og ja, hvis I vil gå hele vejen mht. at skulle holde varmen fuldt ud, uden at skulle investere i tørklæder og varme striktrøjer, så skal I gå efter dunjakker, det kan man sgu aldrig helt gå galt i byen med. Det skal altså også siges, at man faktisk godt kan finde nogle ok pæne dunjakker…I kommer i hvert fald ikke til at se mig i en kæmpe dunjakke, hvor man kun kan se mine små ben stikke ud fra den her enorme jakke.

Translate: 

If you…

Sweat – you should avoid polyester, acrylic and nylon (these are the first kind of fabrics that comes to mind, when I think of fabrics that makes you sweat)

Want to keep warm – Do not buy a jacket in nylon, just do not.

Follow me on bloglovin – here

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

En tur til Jylland