Outfit fra Frankrig

Normal

IMG_6444

Aussie shampoo 39 kr. , balsam 39 kr. og tørshampoo 20 kr. // Urtekram Müslibarer 10 kr. // TreSemme rejseshampoo 15 kr. // Essie Neglelak // Askebæger // Tandtråd

Jeg har for første gang nogensinde besøgt en Normal butik, og jeg elsker den! Det er seriøst SÅ billigt derinde, der er helt crazy. Jeg glæder mig til at prøve shampooen og balsamen fra Aussie. Har hørt så meget godt om det mærke, men har aldrig fået det prøvet. Jeg har prøvet tørshampooen, men det fungerer altså bare ikke rigtigt for mig desværre. Müslibarerne er rigtig lækre, jeg købte dem med chokolade og spelt, og så er de billige. Neglelakken er en min mor købte, og jeg ved ikke lige, hvad den hedder desværre. Askebægret er til, når vi får gæster, for jeg ryger skam ikke selv. Tandtråden var bare for lige at prøve dem, de kostede vist 10 kr. eller sådan noget, men kan ikke lige huske det med sikkerhed, og den tandtråd jeg plejer at bruge koster 79 kr. Så jeg håbede lidt på, at man kunne spare lidt penge her, men de her er simpelthen for tykke til at kunne komme op mellem mine tænder. Nå men jeg ville bare lige hurtigt fortælle jer om den her nye kæde. Jeg var i butikken i Field’s, men der skulle vist også være en på Fisketorvet.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Outfit fra Frankrig