Hvis du hader shorts...

Henny and My.

Hejsa derude, undskyld for stilheden herinde, men jeg har simpelthen været så stresset over det at starte på nyt studie. Det skal lige siges, at jeg ærligt er faldet i søvn et sted mellem kl. 20-21 hver eneste dag, siden jeg startede…Så er måske en anelse udmattet.

Nå men det var slet ikke det her indlægget skulle handle om. Næh nej, det skal handle om HennyandMy. som jeg aldrig har forhandlet hos før. Jeg har meget simpelt bare ikke haft råd, men nu går siden offline, og man kan ikke købe derinde mere. Dette betyder dog, at man lige nu kan få 50% på ALT inde på hjemmesiden, også de ting, der i forvejen er sat ned. I skal bare bruge promokoden: thankyou, når I skal betale. Jeg har købt de her 2 ting:

HennyandMy.

Momento ring The Boyscouts // Louise nøglering MYMY Copenhagen

Jeg er heeelt forelsket i ringen, og det var lige akkurat min ringstørrelse, der var tilbage. Lucky me! Nøgleringen er bare pisse smart, lige nu render jeg rundt med mine nøgler i noget, der ligner en sok (bare rolig, det er ikke en rigtig sok) Både smart og pæn – lige noget for mig.

Happy shopping girls!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Hvis du hader shorts...