10 thing I love

The phone you need to become a blogger

iphone-6-gold

Hvis du går og tænker på at blive blogger, så skal du da lige høre, hvilken telefon du skal erhverve dig. Du skal simpelthen anskaffe dig en iPhone 6(s) i guld! Jeg sværger ved den gode Gud i himlen, at alle bloggere har en iPhone i guld, og jeg har da også selv fået den nu, men det var lidt tilfældigt mht. farvevalg. Jeg kunne nemlig købe den af en ven, men jeg troede, at han havde den i sort…guess what, den var guld! Til at starte tænkte jeg “åh nej bare ikke guld”, men hold nu kæft, hvor er den lækker! Jeg elsker den virkelig, og det er måske mega overfladisk og materialistisk, men den er altså dejlig, og farven er virkelig flot. Jeg elsker den her matte guldfarve – helt perfekt. Jeg er også gået hen og blevet en rigtig “guld-pige” dvs. at jeg er begyndt at gå meget med guldsmykker (eller jeg går faktisk kun med guldsmykker). Jeg elsker den glød guld kan give én, så jeg er helt tosset med min nye mobil.

Så, hvis du skal være blogger skal du bare have en iPhone 6 i guld, så er du allerede prof blogger.

Translate: If you want to become a blogger you need to own an iPhone 6 in gold! Every blogger has it (including me) Så go get your iPhone 6 in gold and become a pro blogger in just a second. 

Follow me on Bloglovin – here

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

10 thing I love